29
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİCE - ÇANAKKALE

Yenice'de altyapı çalışmaları sürüyor

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde belediye tarafından devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiği açıklandı. 

Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, altyapı ve yol yapım çalışmalarında ilçeye belediye olarak en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar öncelikle 50 yıldan beri değiştirilmeyen su borularını yeniledik. Yaklaşık 8 kilometre PVC pas tutmayan 90 milimetre özelliklerdeki su borusu kullanarak şehri su şebekesinde yaşanan sıkıntıdan kurtardık. Böylece ilçemizi patlayan su boruları sebebiye yaşanan su kesintilerinden kurtarmış olduk” dedi. 

Acar, su hattının yenilenmesinin yanı sıra kanalizasyon sisteminde de yenilemeler yaptıklarını belirterek, “12 kilometre kanalizasyon borusu kullanarak ilçemizdeki kanalizasyon çalışmalarını da tamamladık. Alt yapıda artık sorunumuz kalmadı. İlçemizde ele almadığımız yenilemediğimiz cadde ve sokak yolu kalmadı. Bu sene 40 kilometre beton parke taşı kullanarak yollar yaptık. Şuan eski Yenice mahallesi üç çeşmeler mevkiinde bulunan ve Yenice Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Caddesindeki yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yolun da tamamlanmasıyla birlikte elimizin değmediği yol kalmamış oluyor” dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 11:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuz özcan IP: 88.247.192.xxx Tarih : 13.07.2008 15:37:08

başkanımıza çok çok teşekkür ederim yaptığı hizmetlerden dolayı yenice yenice olalı böyle hizmetler görmemiştir diye düşünüyorum