4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Asfalt sezonu başladı

EDİRNE'NİN TAMAMI 2011 SONUNA KADAR ASFALTLANACAK

Edirne Belediyesi yaz ayının gelmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarına başladı. Yılsonuna kadar yeni yerleşim bölgesindeki 4 mahallenin ana ve ara yollarını asfaltlayacak olan belediye, 2011 sonuna kadar da Edirne'nin tüm sokaklarını asfaltlamayı hedefliyor.

Ağır geçen kış mevsiminin ardından yolların köstebek yuvasına dönmesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Edirne Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte harekete geçti. Fatih, Şükrüpaşa, 1'nci Murat ve Koca Sinan mahallelerindeki ana ve ara yolları asfaltlamak için düğmeye basan Edirne Belediyesi, Araz Park önünde çalışmaları sürdürdü. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de eline tırmık alarak asfaltlama çalışmalarına yardımda bulundu.

Basın mensuplarına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan 4 mahallenin asfaltlama çalışmalarının 2010 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Geçen yıl doğalgaz kazı çalışmaları nedeniyle bu bölgedeki yollara yama usulüyle asfalt attıklarını ancak bugünden itibaren belediyeye ait asfalt şantiyesinden üretilen kaliteli malzemeyle asfaltlama çalışmaları yapacaklarını ifade eden Sedefçi, 4 mahallenin asfaltlama işleminin Edirne Belediyesi'ne olan maliyetinin 5 ila 6 milyon TL arasında olduğunu söyledi.

Sedefçi son olarak, önümüzdeki yıldan itibaren diğer 20 mahallede doğalgaz çalışmaları olacağını ve bu mahallelerdeki yolların da 2011 sonuna kadar asfaltlanıp Edirne yollarının tekrar eskisi gibi güzelleşeceğini vurguladı.

EDİRNE'NİN TAMAMI 2011 SONUNA KADAR ASFALTLANACAK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 17:20:02
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 19:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?