4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Trenin çarptığı genç ağır yaralandı

EDİRNE'DE TRENİN ÇARPTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Edirne'de rayların üzerinden karşıya geçmek isteyen Emrah Bekmezci (20) trenin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay, saat 14.15 sıralarında Kaleiçi Mahallesi'ndeki pazaryerinde meydana geldi. İstanbul-Kapıkule seferini yapan Hüseyin Atakan'ın makinist koltuğunda oturduğu 81732 sefer sayılı yolcu treni, istasyonda yolcuları bıraktıktan sonra Kapıkule Gar'ına gitmek üzere yola çıktı. Tren, kalkışından yaklaşık 500 metre sonra rayların üzerinden karşıya geçmek isteyen Emrah Bekmezci'ye çarptı. Makinistin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağaç dallarının arasından geçerek güçlükle yaralıya ulaştı.

Daha sonra yaralı, dar olan yoldan taşınamayınca trenin içine bindirildi ve tren geri gelerek istasyonda durdu. Kafasından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan Bekmezci ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından darbe aldığı belirtilen Bekmezci'nin tedavisi sürüyor.

Kalkıştan kısa bir süre sonra kazanın meydana geldiğini belirten makinist Hüseyin Atakan, "Karşıya geçmek isteyen genci görünce hemen ani frene bastım. Ancak tren durmadı" dedi. Polis ekipleri makinistin ifadesini almak için polis merkezine götürdü.

EDİRNE'DE TRENİN ÇARPTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI
EDİRNE'DE TRENİN ÇARPTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI
EDİRNE'DE TRENİN ÇARPTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 16:01:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 17:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?