30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Akın akın CHP'ye katılım!

İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yeni katılan 3 bin üyeye parti rozetleri düzenlenen törenle takıldı. Törende en çok ilgiyi parti üyesi olan başörtülü kadınlar gördü.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, partiye yeni katılan yaklaşık 3 bin üye için katılım töreni düzenledi. Aksaray'daki Yıldız Düğün Salonu'nda düzenlenen törene CHP İstanbul Milletvekilleri Mehmet Sevigen, Çetin Soysal, Mehmet Ali Özpolat, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, il yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

En çok ilgiyi parti üyesi olan başörtülü kadınların oluşturduğu törende Fatih Belediye Başkan aday adayları da tanıtıldı. Törende konuşan İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, "Biz Türkiye'de yıllardır İstanbul'u yöneten zihniyetten kurtulması çabası içerisindeyiz. Önce İstanbul'dan, Fatih'ten kurtaracağız. Anadolu'dan sonra tüm Türkiye'de kurtulacağız, el ele vererek. Çünkü ben biliyorum ki siz büyük çaba ve emek veriyorsunuz" dedi.

Sevigen konuşmasında hükümete de yüklenerek, "Bu ülkede biliyoruz ki devleti soyanlar, bankaları hortumlayanlar, hükümetten aldıkları parayla çocuklarına gemi alanları biliyorsunuz, biliyoruz. Bunu yapanlar şimdi kendi makamlarında oturuyorlar. Mustafa Kemal diyenler, Atatürk diyenler hapishanelerde yatıyorlar. Böyle bir ülkede yaşamak zor, böyle bir ülkede mücadele etmek, çaba sarf etmek gerçekten zor. Bunun için biz milli birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bizim topumuz, tüfeğimiz yok, para verecek büyük işadamlarımız yok. Bizim öyle Allah diyerek, Müslüman'ım diyerek, iman, Kuran-ı Kerim diyerek yetim hakkı yiyen, Almanya'da zekat paraları ile televizyon kuran dostlarımız yok. Bizim varsa sadece halkımız vardır. Bizim bütün gücümüz millettir" diye konuştu.

Törende Mehmet Sevigen, konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere parti rozeti taktı. Sevigen, partiye yeni üye olan AK Parti ve DP'li üyelerle de poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 17:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?