2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Alacak-verecek kavgası: 2 yaralı

Yenibosna'da alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu. 2 kişiyi yaralayan zanlı kaçarken, yaralıları hastaneye götürmek yerinde tartışmaya devam eden şahıslar polisle de tartıştı. Zaman zaman gazetecilere de saldıran şahıslar, yaralı halde kavgaya devam etti. 

Edinilen bilgiye göre, dün akam saat 19.00 sıralarında Yenibosna Köknar Sokak'taki Türkiye Gazetesi Anadolu Ticaret Meslek Lisesi karşısında, bir tekstil firması önünde meydana gelen olayda, alacak-verecek meselesinden aralarından husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine silahına sarılan M.K., Saraç Karatoprak (34) ve Vural Veren (28) isimli şahısları yaraladı. M.K., silahıyla olay yerinden ayrılırken, yaralılar ise bir süre ambulans bekledi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gelirken, taraflar arasındaki tartışma da devam etti. Yaralıları hastaneye götürmek yerine tartışmaya devam eden şahıslar polisle tartıştı. Zaman zaman gazetecilere de saldıran şahıslar, yaralı halde kavgaya devam etti. Birbirlerine saldıran şahıslar araya girmeye çalışan polis ekiplerine de direnmeye çalıştı. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla çeşitli yerlerinden yaralanan şahıslar ise, otomobillere alındı. Yaralı şahıslardan biri, aldığı kurşun darbelerinin acısıyla ağlarken, feryat ederek çevresine bağırdı. 

Yaralılar, ambulansın gelmesini beklemeden bir araca bindirilerek Yenibosna Özel Nisa Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulans ise yaralıların olay yerinden ayrılmasının ardından geldi. 

Tekstil firması yetkilisi de yaşananların doğru olmadığını belirterek, "Bunlar birden olan şeyler" dedi.
Silahlı kavgayla ilgili çok sayıda kişi, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Tarafların karakoldaki ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 12:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?