1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Asansöre sıkışan parmağı koptu

Küçükçekmece'de 2 yaşında bir çocuğun, asansörle duvar arasında kopan parmağı için polis, sağlık ve itfaiye ekipleri seferber oldu. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.00 sıralarında Küçükçekmece Başakşehir 1. Etap B 26 Blok'ta meydana geldi. Sümeyra Şahin (2), annesiyle birlikte asansörle 9. kata çıkarken 4. kata geldiklerinde parmağını asansörle duvarın arasına koydu. Asansörün hareketi nedeniyle 4. katta parmağı kopan Süreyya, ancak 9. katta asansörden inebildi. Olayın ardından, annesi tarafından hastaneye kaldırılan Sümeyra'nın kopan parmağı için itfaiye, sağlık ve polis ekipleri seferber oldu.

Yaklaşık yarım saat parmağı arayan ekipler, daha sonra buldukları parmağı buz dolu bir poşete koyarak hastaneye götürdü. Ambulansın hareketi sırasında yaşanan sıkışıklık, ambulansın bir müddet yavaş ilerlemesine neden oldu. Süreyya, eline hastanede yapılan acil müdahalenin ardından, Özel Vatan Hastanesi'ne sevk edildi. Babasının kucağında arabaya binen Süreyya, olan biteni meraklı gözlerle izledi. 

Çevrede bulunan vatandaşlar, yaralı kızın ambulansla götürülmemesine tepki gösterdi. Diğer hastaneye doğru hareket edilmesinden bir süre sonra kopan parmağın hastanede unutulduğu anlaşıldı. Acılı baba, çocuğunu arka koltukta oturan yakınlarına teslim ettikten sonra hastaneye girerek parmağı aldı. Minik Süreyya'nın ailesi telaşla, parmağı yerine diktirmek için hastaneye hareket etti.
Minik kızın parmağının yapılan ameliyattan sonra tekrar yerine dikilebileceği belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2007 Cumartesi 01:13:02
Güncelleme :14 Mayıs 2007 Pazartesi 09:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?