2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Avukata silahlı saldırı

Üsküdar'da, mahkeme kararıyla iş yerinden çıkarttığı eski kiracısı tarafından vurulan avukat, hastaneye kaldırıldı. 

Olay, Üsküdar Pazarbaşı Mahallesi Kartal Baba Sokak ile Miroğlu Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Necati Zeybek (57), mahkeme kararıyla iş yerinden çıkarttığı eski kiracısının silahlı saldırısına uğradı. Kalçasına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılan Zeybek, daha sonra çevrede bulunan esnaf tarafından Akademik Hospital'a kaldırıldı. 

Hastanede ilk tedavisinin yapılmasının ardından durumunun iyi olduğu öğrenilen Zeybek, güvenlik güçleri tarafından polis merkezine götürüldü. Hastaneden çıkarıldığı sırada basın mensuplarına kurşunun deldiği kabanını gösteren Necati Zeybek, "Beyoğlu'nda eşimin kafesi var. Eşim bu kafeyi kiraya vermişti. Daha sonra kiracıları çıkarmak istedik. Ancak kiracılar çıkmadı. 

Biz onları çıkarmak için dava açmak zorunda kaldık. Davayı kazandıktan sonra onları çıkarttık. Benim Üsküdar'da takıldığım bir kahvehane var. Kahvehaneye gidiyordum. Tam içeriye giderken kurşunlandım. Eşimi arayıp kocanı vurduk demişler. Oradaki esnafın yardımıyla beni hastaneye getirdiler. Polisleri aradım" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 18:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?