1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Bahçelievler'de vahşi cinayet

Bahçelievler'de boş bir arsa içerisinde bir anne ve kızına ait olduğu sanılan iki ceset bulundu. Anne ve kızın defalarca bıçaklandıktan sonra boğazları kesilerek öldürüldüğü öğrenildi.

Kocasinan Merkez Mahallesi Radar Mevkii'nde sabah okula giden çocuklar boş bir arsa içerisinde, kanlar içinde iki ceset gördü. Çocukların ailelerine, onların da polise ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. 40 yaşlarında bir kadına ve 7 yaşlarındaki bir kız çocuğuna ait olduğu görülen cesetlerin, defalarca bıçaklandıktan sonra boğazlarının kesilerek öldürüldüğü belirtildi. Olay yerine gelen çok sayıda "Olay Yeri İnceleme" ekibi cesetlerin başına gelerek inceleme yaptı. Birbirine 10 metre mesafede bulunan cesetlerin üzerlerini arayan polis, kadının cebinde bir cep telefonu buldu.

Telefonda çok sayıda cevapsız çağrı olduğunu gören polis, çağrı yapan numaralardan birini arayarak öldürülen şahsın eşi olduğu sanılan kişiye ulaştı. Şahsın telefonda çelişkili bilgiler vermesi ve telefonu kapatması üzerine polis, telefon rehberinde kayıtlı bir başka numarayı aradı. Ölen kadının akrabası olduğu öğrenilen edilen şahıs, ölen kadının Gülizar Sevinç kızının isminin ise Fadile olduğu söyledi. Cesetler üzerinde polisin incelemesi devam ediyor.





Sabah
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 12:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?