1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beşiktaş'ta inanılmaz kaza

Beşiktaş'ta kız arkadaşı ile birlikte aracıyla gezintiye çıkan Güçlü Demir, 10 metre yükseklikten aracı ile yaya merdivenlerinden aşağıya düştü. Demir ve kız arkadaşının olayda burnu bile kanamazken sürücünün alkollü olduğu belirlendi. 

Güçlü Demir yönetimindeki 34 UN 1777 plakalı araç, Beşiktaş İnönü Caddesi üzerinde aşırı hız sonucu yoldan çıktı. İnönü Stadı'nda kurulan bariyerleri aşan araç 10 metre yükseklikteki merdivenlerden aşağıya doğru kaymaya başladı. Merdivenlerin bitimindeki duvarlara çarpan araç güçlükle durdu. Demir ile kız arkadaşı Seda Kaya kazanın ardından kendilerini dışarıya attı. Sürücü ve kız arkadaşı kazadan burunları bile kanamadan kurtulurken olaya tanık olan vatandaşlar meydana gelen kazadan dolayı şaşkındı. 

Güçlü Demir, "Hızla aşağıya indik daha sonra durduk. Bende anlayamadım" dedi. Demir, yapılan alkol muayenesinde 62 promil alkollü tespit edildi. Gündüz alkol alarak kazaya sebebiyet veren sürücünün ehliyetine el konuldu. Öte yandan olay günü maç olmayışı olası bir faciayı önledi. 

Bazı vatandaşlar, aynı filmlerdeki gibi aracın bariyerleri aşarak hızla merdivenlerden aşağı inmeye başladığını belirterek "Daha sonra duvara çarptılar. Sürücü ve kız arkadaşı sağ salim araçtan çıktı" diyerek şaşkınlıklarını gizleyemedi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 09:54:09
Güncelleme :20 Mart 2007 Salı 10:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şemsettin şemsiyeci IP: 88.239.65.xxx Tarih : 31.03.2007 19:48:06
naptın sen kardes yaa gece varken gündüz nıe iciyon hadi kendı canına kastınvar arkadaslarından ne istiyorsun ailenı düşün yazık yaa bizim toplumumuzda gencler acınacak hale gelmışler..!