1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beyoğlu'nda eğlence denetimi

Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde bulunan eğlence mekanlarına denetim yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren genel asayiş uygulamasında 32 kişi gözaltına alındı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyeti'ne bağlı 250 polis, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan eğlence mekanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Söz konusu mekanlarda özellikle narkotik madde kullanımına yönelik uygulama yapılırken, şahıslar tek tek arandı. Uygulama sırasında çıkan bir kavgaya müdahale eden ekipler, şahsı göz altına alırken, "Ben avukatım. Beni gözaltına alamazsınız" diye tepki gösteren şahıs, yaka paça polis otosuna bindirildi. 

Asayiş Şube Müdürü Mustafa Köse ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Tuğrul Pek'in de hazır bulunduğu denetimde çeşitli suçlardan aranan 25, şüpheli görülen 3, uyuşturucu madde taşıyan 2, eğlence mekanında olay çıkaran 1 kişi ile suçüstü yakalanan 1 kapkaççı olmak üzere toplam 32 şahıs gözaltına alındı. Kayıp 1 kadının da bulunduğu denetimlerde, 4 eğlence yerine idari işlem uygulandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 09:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?