1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beyoğlu'nda soba faciası 2 ölü

Beyoğlu'nda oturan yaşlı bir çift, sabadan sızan gazdan zehirlenerek öldü. Aynı binada oturan yaşlı çiftin oğlu ise, ablasına gittiklerini sandığı anne ve babasının öldüğünü aradan geçen 5 günün ardından öğrendi.
Olay, Beyoğlu Örnektepe Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binada oturan Kadir Ünlü (75) ve eşi Melek Ünlü (69), ısınmak için evde yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Aynı binadan oturan ve bir süredir ailesinden haber alamayan oğulları Erdinç Ünlü, anne ve basasının ablasına gitmiş olabileceğini değerlendirerek ilk önceleri durumdan kuşkulanmadı. Bir süre sonra ablasını arayan Ünlü, anne ve babasının ablasına gitmediklerini öğrendi. Bunun üzerine Ünlü, anne ve babasının oturduğu daireye çıkarak içeri girdi. Daireye girer girmez yerde uzanan babasının cansız bedeniyle karşılaşan Ünlü şoka girdi. Annesini de yatak odasında ölü bulan Ünlü, üzerindeki ilk şoku atlatır atlamaz yakınlarını arayarak acı olay hakkında bilgi verdi. Bir süre sora olay yerine gelen polis ekipleri de evde incelemelerde bulundu.
İncelemelerde yaşlı çiftin sobadan sızan gazdan zehirlendikleri anlaşıldı. Yaşlı çiftin cansız bedenleri yapılan inceleme ve tespitlerin ardından Taksim İlk Yardım Hastanesi morguna kaldırıldı.
Eşiyle aynı kaderi paylaşan ve dairenin kapısında yerde ölü halde bulunan Kadir Ünlü'nün ölmeden önce son bir hamleyle kapıyı açmak istediği tahmin ediliyor.
İha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 08:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?