1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beyoğlu'nda tinerci dehşeti!

Beyoğlu'nda para istediği iddia edilen bir tinerci olumsuz cevap alınca, şahsa demir çubukla saldırdı. Kafasından ağır yaralanan şahıs olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren tinerci ise kayıplara karıştı.

Olay, saat 02.00 sıralarında İstiklal Caddesi Asmalı Mescit Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Savaş Güngör (28) bir arkadaşı ile birlikte sokakta bulunan bir büfeden alışveriş yapmak istedi. Daha önce kendisinden para istediği için azarladığı madde bağımlısı bir kişi Güngör ve arkadaşını takip etti.

Büfeye yakın bir yerdeki inşaattan aldığı demir çubukla Güngör'ün kafasına vuran tinerci şahıs olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Aşırı derecede kan kaybeden Güngör'e ilk müdahale olay yerinde sağlık ekiplerince yapıldı. Güngör buradan ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilerek burada ameliyata alındı. Güngör'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırının yaşandığı sokakta inceleme yaparken, polis şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2007 Pazar 10:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?