1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Boğazını kesen gaspçıları kovaladı

Bağcılar Güneşli'de bir CD satıcısı, gaspçıların saldırısında boğazı kesilerek ağır yaralandı. Gaspçıları bir süre kovalayan CD satıcısı, aşırı kan kaybına dayanamayarak yere düştü. Aşırı kan kaybı nedeniyle komaya giren şahsın tedavisi sürerken, polis saldırganları arıyor.

Alınan bilgiye göre, Kirazlı Caddesi üzerindeki bir dükkanda CD satan Musa Fidan (36), önceki gece saat 00.45 sıralarında dükkanını kapattı. Bu sırada dükkanın önüne gelen 2 kişi, Fidan'dan cep telefonunu istedi. Cep telefonunu vermek istemeyen Musa Fidan, gaspçılarla tartıştı. Tartışma sırasında gaspçılardan biri, cebindeki bıçağı çıkararak Fidan'a saldırdı. Gaspçının saldırısı sonucu Musa Fidan'ın boğazı kesildi.

Cep telefonunu alan gaspçılar hızla olay yerinden kaçmaya çalıştı. Boğazı kesilen Fidan, yaralı halde gaspçıları kovalamaya başladı. Musa Fidan'ın yaralı bedeni, kovalamacaya daha fazla dayanamadı. Aşırı kan kaybeden Fidan, dükkanının yaklaşık 100 metre yakınında yere yığıldı. Gaspçılar izlerini kaybettirirken, yere yığılan Fidan'ın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Vatandaşların ihbarına rağmen sağlık ekiplerinin olay yerine gecikmesi tepkilere neden oldu. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri ise, yerde yatan Musa Fidan'ı sorgulamaya çalıştı. Polis ekiplerinin, boğazı kesik halde yerde yatan Fidan'dan olayla ilgili bilgiler almaya çalışması dikkat çekerken, ambulans ihbardan yaklaşık yarım saat sonra olay yerine geldi.

Musa Fidan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aşırı kan kaybı nedeniyle komaya giren Fidan'ın Ataköy Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, polis kaçan gaspçıların yakalanması için soruşturma başlattı. Öte yandan, bir görgü şahidi, "Arabayla geçiyordum. Yaralı birisi bana el kaldı, durmamı istedi. Önce duramadım, 20 metre ileride durdum. Geldiğimde yaralıyı kanlar içinde gördüm. Önce konuştuk, sonra bayıldı. Silahlı 2 kişi gelip para istemiş. Para vermek istememiş. Bıçakla saldırmışlar. Yaralandıktan sonra şahıslar kaçmış. Peşlerinden bir süre koşmuş ama kan kaybı nedeniyle daha fazla ilerleyememiş" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 13:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?