2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Chat'te tanışıp gaspa gittiler

İnternette tanıştıkları üniversitelinin sabaha karşı evine giden 3 kişi, silah çekip, para ve değerli eşyaları gasp etti.

İSTANBUL Göztepe’de oturan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Ahmet K., internette chat yaparak tanıştığı Ömer Kadir Yaşar’ı evine davet etti. Yaşar, yanına arkadaşları Ömer Gazi ile Serhat İncel’i de alarak sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Ahmet K.’nın evine gitti.

Zanlılar, silah çektikleri Ahmet K.’ya ait cep telefonunu, mp3 çaları, gömleğini ve 50 YTL’sini gasp etti. Polise başvuran Ahmet K., zil çalınca kapıyı açtığını belirterek, "Üç kişi içeri girip bana silah çektiler" dedi. Şikayeti üzerine harekete geçen polis, üç zanlıyı gözaltına aldı. Asayiş Şube’ye getirilen zanlıların, bu olaydan bir hafta sonra Kartal’da önünü kestikleri Cem Karadağ’ın cep telefonunu ve parasını gasp ettikleri ortaya çıktı. Sankılar ise "Eşcinsel olduğunu söyledi ve bizi eve davet etti. Biz de gittik. Daha sonra babaannesinin uyandığını söyleyip bizi evden gönderdi. Gasp yapmadık" dedi. Üç zanlı Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi.

İki ayrı gaspla suçlanıyorlar

Adliyeye sevk edilen Ömer Kadir Yaşar (sağda), Serhat İncel ve Ömer Gazi (yanda küçük fotoğraf) gece yarısı baskınından sonra Kartal’da da gaspa karışmışlar.

Şefik DİNÇ/Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 10:37:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?