1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Dalmaz Center'a kumar baskını

Polis, Etiler Dalmaz Center'a baskın düzenledi. Bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, kumarhane olarak kullanılan mekanda bulunan 60 kişiyi gözaltına aldı. 

Etiler'de kumarhane olarak kullanılan bir mekana baskın düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından, bir ihbarın değerlendirilmesi üzerine düzenlenen operasyonda, aralarında kadınların da bulunduğu 60 kişi gözaltına alındı. Bu arada Etiler Dalmaz Center'da yaşanan olayda 3 adet rulet masası ile çok sayıda kumar aleti ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre yaklaşık 3 ay önce baskın yapıldığı öğrenilen eğlence kulübünde yeniden kumar oynandığı yönünde polise ihbar geldi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri yaklaşık 1 hafta boyunca Dalmaz Center'ı takibe aldı. Eğlence merkezinde yeniden kumar oynandığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri harekete geçti. Kurtlar Vadisi dizisindeki kumar sahnelerinin çekildiği mekana gece baskın düzenlendi. 

Yaklaşık 50 polisin katıldığı operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 60 kişi gözaltına alındı. Binada yapılan incelemede 3 adet rulet masası, oyun pulları ile çok sayıda kumar aleti ele geçirildi. Gruplar halinde minibüslere bindirilen zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2007 Cumartesi 09:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?