4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Damatlığıyla son yolculuğuna uğurlandı

Evlenmek istediği kızın babası tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Ebubekir Karakaş son yolculuğuna ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşları arasında uğurlandı. 

Ölümüne sevdiği Tuğçe Terzi ile yarınki nikah için aldıkları damatlığını tabutunun üzerine koyan Karakaş'ın anne ve kardeşleri uzun süre gözyaşı döktü. 

Evlenmek istediği kızın babası tarafından önceki gece pompalı tüfekle öldürülen Ebubekir Karakaş son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. Yarın nikah kıyacağı Tuğçe Terzi'nin babası Yıldırım Bayezıd Terzi'ın barışma bahanesiyle evine çağırıp sonra da pompalı tüfekle öldürdüğü Karakaş'ın cenazesi, sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Kadıköy Acıbadem Ahmet Naci Büyükhanlı Camii'ne getirildi. Sevdiği kızla evlenebilmek için ölümü bile göze alan ve yarın Bayrampaşa Evlendirme Dairesinde nikahları kıyılacak olan Ebubekir Karakaş'ın tabutunun üzerine nikahında giymek için aldığı damatlık elbise konuldu. Karakaş'ın annesi Bedriye ve kız kardeşleri uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze, kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Ebubekir Karakaş'ın kardeşi Hasan Karakaş ve olayın olduğu gece yanında bulunan amcası Ömer Karakaş, olanlara hala inanamadıklarını belirterek, ''Ebubekir ölümü göze alarak Tuğçe'yi sevdi. Biz anne ve babasından Tuğçe'yi istememize ve defalarca ayaklarına kadar gitmemize rağmen bizleri kabul etmediler. Tuğçe'nin anne ve babası Ebubekir'in belli bir işi olmadığı için onu istemediler. En sonunda Tuğçe kendi rızası ile bayramın üçüncü günü kaçtı. Daha sonra babası defalarca onu ve Ebubekir'i arayarak ve mesajlar atarak tehditlerde bulundu. En son barışmak bahanesiyle çağırdı. O da iyi niyetli olarak gitti. Ölüme gideceğini, kendine tuzak kurulduğunu bilmeyerek. Ebubekir eve yalnız çıktı, bize aşağıda beklememizi söylemişti. Zaten içeri girer girmez ateş etmiş. Her şeyi planlamıştı'' diyerek gözyaşı döktü. 

Oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döken acılı anne Bedriye Karakaş ise "Oğlumu katlettiler. Oğlum pırıl pırıl bir delikanlıydı. Onlar ailece oğlumu bizden aldılar. Kendilerine oğlumu yakıştıramadılar, onların sevgisini kabullenemediler, oğlumu öldürdüler'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 22:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?