2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Doktor Babuna'ya silahlı tehdit

Yıllar önce gördüğü kanser tedavisi ile gündeme gelen ve ardından Adnan Oktar ile adı anılan Doktor Oktar Babuna, bu kez de evinde 2 kişi tarafından silahla tehdit edildiğini iddia etti. 

Babuna, kendisini ölümle tehdit eden kişilerin babası tarafından kiralandığını ileri sürdü. Kadıköy Erenköy Bağdat Caddesi Yeşillik Sokaktaki evinde arkadaşı Hasan Basri Güner ile birlikte olduğu sırada kapıyı tekmeleyen silahlı 2 kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Doktor Oktar Babuna, "Babamın beni öldürtmek için bu kişileri kiraladığını düşünüyorum. Bunların hepsi bir çete. Arkadaşımla evde olduğumuz sırada K.G. isimli şahıs ve yanındaki arkadaşı kapıyı tekmeleyerek bizi silahla tehdit etti. K.G., bizden daha öncede haraç istemişti. Bu olayı babamın yaptırdığını düşünüyorum. Kapımız tekmelenip silahla tehdit edilince hemen polisi aradım ama polisin de yavaş davrandığını düşünüyorum. Ayrıca bu şahısların da polis himayesi altında olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Öte yandan, Babuna'nın şikayeti üzerine silahlı tehditte bulunduğu iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Ekip otosunda bulunan 2 zanlı, basın mensuplarının iddialarla ilgili sorusu üzerine suçlamaları reddetti. Ekip otosunda bulunan şahıslar, Oktar Babuna'nın yanına gelen bazı kişilerin kendilerini tehdit ettiklerini ve bu şahısların Oktar Babuna'nın müritleri olduğunu söylediler. Babuna'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan şahısların yakınları ise olay yerinde Oktar Babuna ile sözlü bir tartışma yaşadılar. Oktar Babuna ve şikayetçi olduğu şahıslar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 18:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?