1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

''Esrar içirip çıplak resimlerimi çektiler''

Ümraniye'de evli Kadriye K.(25), ilişkisi olduğu B.Ş.'nin(24) kendisine esrar içirdikten sonra çektiği çıplak fotoğraflarla tehditte bulunduğunu önesürdü. Kadriye K., B.Ş'nin 'arkadaşlarıyla da ilişkiye girmesi için' kendisine şantaj yaptığını öne sürürek polise başvurdu. Polis tarafından gözaltına alınan B.Ş ile arkadaşları ise iddiayı reddetti.
İddiaya göre, Ümraniye Adliyesi'ne suç duyurusunda bulunan Kadriye K. (25) ilişkiye girdiği B.Ş.'nin (24) kendisine esrar içirerek uyuşturduktan sonra çıplak fotoğraflarını çektiğini söyledi. Evli olduğu belirtilen Kadriye K., şikayet dilekçesinde B.Ş.'nin daha sonra bu görüntüleri internete vermekle tehdit ederek arkadaşları M.D. (23) ve A.Z.(17) ile de ilişkiye girmesini istediğini öne sürdü. Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek ifade veren Kadriye K.'nın, şunları söylediği öne sürüldü:
"Beni kandırıp ilişkiye girdikten sonra esrar içirdi. Ben ne yaptığımı hatırlamıyorum. Daha sonra bana resimleri gösterip arkadaşlarıyla ilişkiye girmezsem internete vereceğini söyledi. Bu kişilerden şikayetçiyim" Gasp Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine, başlatılan soruşturma kapsamında B.Ş. , M.D. ve A.Z.’yi gözaltına aldı. B.Ş.'nin, Gasp Büro Amirliğindeki ifadesinde Kadriye K. ile ilişkisini kabul ettiği ancak, şantaj etmediğini söylediği öğrenildi. B.Ş. ifadesinde, "Fotoğrafların varlığından o söyleyince haberim oldu. Ben çekmedim. Kimseye de şantaj yapmadım" dedi.
Gözaltına alınan diğer zanlılarında suçlamaları kabul etmedikleri belirtildi. Polis, Kadriye K.'nın çıplak fotoğraflarının bir porno sitesine konduğunu belirledi. Bu arada, zanlıların evlerinden alınan bilgisayarların da incelendiği öğrenildi.
Gözaltına alınan üç şüpheli, savcılık talimatıyla ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 14:18:17
Güncelleme :26 Ekim 2007 Cuma 14:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?