1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ev kadınlarına uyuşturucu baskını

Beyoğlu'nda bir eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattıkları iddia edilen 4 ev hanımı yemek yaparken gözaltına alındı.

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, uyuşturucu satıldığı ihbar edilen Hacı Hüsrev Mahallesi'nde bir eve akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Mahallenin giriş çıkışlarını kesen ekipler, otomobillerinden hızla inerek operasyonu başlattı. Polisler, ihbar edilen evin kapısının açılmaması üzerine kapıyı balyozla kırdı.

Bir grup polis ise çatı katına çıkıp bahçeye girerek zanlıların kaçmasını önledi. Eve girdikleri sırada yeni doğmuş bir kediyi fark eden polisler yavru kediyi ezmemek için koruma altına aldı. İçeriye giren ekipler ilginç bir manzarayla karşılaştı. Görünüşte evde kimse yoktu ancak salonda yemek yapılmak üzere soyulmuş patlıcan ve biberler vardı. Bunun üzerine polis evin her tarafını aradı.

Yemek hazırlığındayken polislerin geldiğini fark ederek kaçmaya çalışan 4 ev hanımı, polisler tarafından bahçede yakalandı. Baskın sırasında uyuşturucu maddelerin ev ile bahçe arasına saklandığı görüldü. Yapılan aramada 3,5 kilo satışa hazır esrar ele geçirildi. Kaçmak isterken yakalanan 4 ev hanımı, polis merkezine götürülürken kendilerini görüntüleyen gazetecilere terlik atıp yumruk savurdu.

İlk sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 12:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?