1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Feshane'de sevinç rüzgarları esiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde 13 Eylül - 14 Ekim 2007 tarihleri arasında düzenlenen "Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri" tüm hızıyla devam ediyor.

Heyecanlı yarışmalar ile temaşa sanatının karakterleri Hacivat-Karagöz, Nasrettin Hoca, İbiş, Keloğlan, etkinliğin ikinci gününde de ziyaretçilere keyifli saatler yaşattı. Beş metre yüksekliğinde özel olarak tasarlanan Karagöz-Hacivat'ın şişme karakterleri ile Kâtip ve Kâtibe karakterlerinin Feshane'ye gelen konukları giriş kapısında karşıladığı etkinlik kapsamında Ramazan Davulcusu'da en güzel manilerini söyledi. Kukla gösterileriyle neşelenen minikler Ramazan Dede'nin anlattığı masallarla mutlu oldular. "Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri" kapsamında her gün konser verecek olan Mehteran Takımı'nın dillendirdiği kahramanlık marşlarına ise ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.


Muhabbetin, mizahın ve müziğin tüm renklerinin sunulduğu "Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri"nin sahne alan kahkaha ustası Recep Demirkaynak ile Mistik Rock'ın yeni ismi Burak Ahıskalı "Konserveshow"la sahne aldı.

Yurt içi ve yurt dışında binlerce insanı güldüren Demirkaynak, kendisini izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Mistik Rock'ın sevilen sesi Burak Ahıskalı da seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla izleyenleri müzik yolculuğuna çıkardı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 15:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?