2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Gecekonduda bomba patladı!

Fatih'te geçimini kağıt toplayarak sağlayan şahısların kaldığı tek katlı binaya el bombası atıldığı iddia edildi. 10 kişinin kaldığı belirtilen gecekondunun camından içeri giren bombanın patlaması sonucu 1 kadın hafif şekilde yaralandı. Yaralı kadın yakınları tarafından özel bir polikliniğe kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre saat 02.30 sıralarında Avcıbey Mahallesi Şişhane Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde geçimini kağıt toplayarak sağlayan 10 kişinin kaldığı belirtilen bir gecekonduya bombalı saldırı düzenlendi. Gecekondunun camından içeri atıldığı öne sürülen el bombasının büyük bir gürültüyle patlaması sonucu içeride uyumakta olan şahıslar panik içinde yataklarından fırlayarak, neler olduğunu anlamaya çalıştı. Uyuduğu sırada el bombası yakınına düşen Ayşegül D. isimli bir kadın, hafif şekilde yaralandı. Yaralı kadın yakınları tarafından Özel Nur Polikliniği'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Barakanın bulunduğu noktada caddenin giriş ve çıkışını güvenlik şeridine alan polis ekipleri, barakada kalan şahısların kimliklerini kontrol etti. Kimlik kontrolünden sonra şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, barakanın dışında atıldığı iddia edilen el bombasına ait bir fünye buldu. Atılan el bombasının çevrede tahribata yol açmaması ise dikkat çekti.

El bombasını kimlerin, hangi amaçla attığı henüz belirlenemezken, polis, olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 10:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?