1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Görünmez kaza hayatına mal oldu

Kartal'da bir kişi, çatı katında yüksek gerilim hattı geçen kabloya çarpınca hayatını kaybetti. Polis, inceleme için çatıya itfaiye merdiveni yardımıyla çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 10.30 sıralarında Kartal E-5 Yanyol Topselvi Mahallesi'nde bir iş makinesi firmasının çatı katında meydana geldi. Firmanın ortaklarından Hacı Şimşek (38), boya yapıldıktan sonra denetim yapmak için çatıya çıktı. Çatıda gezen Şimşek, sarkan elektrik kablosunu görmeyince kafasını çarptı. Yüksek gerilim hattının geçtiği kabloya çarpan Şimşek, elektrik çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı haber alan olay yeri inceleme ekipleri bölgeye geldi. Ekipler, kazanın meydana geldiği çatıya itfaiyenin merdiveniyle çıktı. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Hacı Şimşek'in cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazayı haber alan Şimşek'in yakınları olay yerine akın etti. Bir görgü tanığı çatıda boya yapıldığını anlatarak, "Hacı Bey yukarı çıktı. Kafasını kabloya değdirince elektrik çarptı" dedi.


iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2007 Cumartesi 16:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ataan deliönü IP: 85.97.15.xxx Tarih : 27.05.2007 13:20:23
ALLAH RAHMET EYLESİN