1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Güven Timleri'nden uyuşturucu baskını

Kağıthane'de işportacı kılığında görev yapan güven timleri, bir hafta boyunca izlemeye aldıkları eve baskın yaptı. Baskında, bir kiloya yakın esrar ve uyuşturucu satışından kazanıldığı ileri sürülen 2 bin YTL para ile çok sayıda ziynet eşyası ele geçirilirken biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri, aldıkları istihbarat sonucu Gültepe'deki bir evi bir hafta süreyle izlemeye aldı. Simitçi ve gümüş satıcısı kılığında evin etrafında pusuya yatan timler, gündüz saatlerinde baskın yaptı. Düzenlenen baskında, uyuşturucu sattıkları iddia edilen ve Tekirdağ doğumlu oldukları öğrenilen Y.B. (42) isimli kadın ile İ.B. (58) gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda bir kiloya yakın paketlenmiş halde ot diye tabir edilen esrar ile uyuşturucu satışından kazanıldığı ileri sürülen 2 bin YTL para ve çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi.

 Gözaltına alınan şahıslar Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 14:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?