2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Haliç'te kamyon dehşeti: 2 ölü

Haliç Köprüsü üzerinde iki araç kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan kazazedelere, arkadan gelen kamyonun çarpması sonucu meydana gelen ikinci kazada ise 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza Haliç Köprüsü üzerinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Maddi hasarlı kaza geçiren iki otomobilde bulunanlar, zabıt tutulması için olay yerine çağırılan trafik ekiplerini beklerken, arkadan gelen bir kamyon hızla kazazedelere çarptı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Köprü çıkışında Burak Onur yönetimindeki otomobile bir başka otomobilin arkadan çarpması sonucu meydana gelen ilk kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrası araçlarının başında trafik ekiplerini bekleyen kazazedeler, arkadan gelen kamyonu fark etmedi. Bu sırada hızla gelen Cemal Meryem idaresindeki kamyon, kazazedeleri altına aldı.


Kazadan sonra kamyon şoförü olay yerinden kaçarken, yaralı arkadaşlarını yerde yatarken gören 2 genç, kamyon şoförüne tepki gösterdi. Olayda Volkan Alçevre ve Kadir Tepe isimli şahıslar hayatını kaybetti. Yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazanın şokuyla olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü Cemal Meryem daha sonra Çağlayan Polis Merkezi'ne teslim oldu.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 09:59:20
Güncelleme :6 Temmuz 2007 Cuma 10:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ugur KAYNAR IP: 212.174.15.xxx Tarih : 22.06.2008 04:35:30

Kamyon sürücüsüne kızmamak lazım o korkuyla kaçmış ama en azından daha sonra teslim olmuş.Ölenlere Rahmet Yakınlarına Baş Saglıgı Dilerim...