1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Halkbank'tan 'KKTC Eğitim Kredisi'

Halk Bankası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) eğitim gören öğrencilerin eğitim hayatı için destek olmak amacıyla "KKTC Eğitim Kredisi" adında yeni bir kredi hazırladı. 

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, okul öncesinden başlayarak üniversite ve sonrasında KKTC sınırları içinde gerçekleştirilecek tüm eğitim giderlerinin karşılanması için seçenekler sunan, kefil gerektirmeden 20 bin YTL'ye kadar kullanılabilen "KKTC Eğitim Kredisi"nde yüzde 1,45 faiz oranı uygulayan Halkbank, 12 aya kadar vade imkanı sunuyor. Halk Bankası'nın 69 yıldır üreten Türkiye'ye hizmet verdiğini belirten Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, " KKTC'nin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitimine destek olma amacıyla hazırladığımız bu kredi ürünümüzle, hem geleceğe yatırım yapıyoruz, hem de Kuzey Kıbrıs'ın kalkınması için eğitimli nesillerin yetişmesine katkıda bulunuyoruz" dedi. 

Halkbank şubelerine başvuranlar, eğitim harcamalarını gösteren resmi bir belge, öğrenci kimlik kartı ve okul kayıt belgesiyle "KKTC Eğitim Kredisi"nden faydalanabiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 14:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?