1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Havalimanında bomba düzeneği ele geçirildi

Atatürk Havalimanı'nda İran Air'e ait uçakla İran'a gitmek isterken çantasında bomba düzeneği ile yakalandığı belirtilen A.Y.  adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılan A.Y., parmak izinin alınması için Havalimanı Polis Merkezi'ne getirildi.

Önceki Haber

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde dün İran Air'e ait uçakla İran'a gitmek isteyen Türk bir yolcunun çantasında bomba düzeneği ele geçirildi. İsmi henüz açıklanmayan şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. 

www.airkule.com isimli internet sitesi, dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminali girişinde yapılan güvenlik kontrolü sırasında İran Air'e ait uçakla İran'a gitmekte olduğu belirlenen bir kişinin çantasında bomba yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış, içi boşaltılmış cep telefonu ile bağlantılarında kullanılan kablolar ele geçirildiğini iddia etti. 

Sitedeki haberde, gözaltına alınan ve kimliği açıklanmayan şahsın İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildiği ve sorgulanmaya başlandığı ifade edildi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 12:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?