2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

'Hisseli Harikalar Kumpanyası' Açıkhava'da

Türkiye'nin bir dönem en çok izlenen müzikallerinden "Hisseli Harikalar Kumpanyası" 25 yıl sonra yeniden perdelerini açacak.

Haldun Dormen'in yazıp yönettiği, şarkı sözleri Çiğdem Talu'ya, besteleri Melih Kibar'a ait müzikal, BKM ve Bonus Card iş birliğiyle sahneye konulacak.

Orijinal hali korunarak güncellenen müzikal, 26 ve 27 Haziranda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda yeniden seyirci karşısına çıkacak.

İstanbul, bu hafta dünyaca ünlü sanatçı ve grupları ağırlayacak. Elektronik dans müziği grubu Daft Punk yarın Kuruçeşme Arena'da, rock grubu Evanescence 24 Haziranda Kuruçeşme Arena'da, Fransız sinema ve ses sanatçısı Arielle Dombasle 24 Haziranda Parkorman'da, rock müzik topluluğu Dream Theater 29 Haziranda İstanbul Arena'da hayranlarıyla buluşacak.

"BKM Açıkhava'da" başlıklı konserler dizisi kapsamında Ferhat Göçer yarın, Kardeş Türküler grubu 24 Haziranda, MFÖ 29 Haziranda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

"35. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali" çerçevesinde Kral VI. Henry tarafından kurulan Kings College Korosu yarın Aya İrini Müzesi'nde, keman virtüözü Roby Lakatos 26 Haziranda Esma Sultan Yalısı'nda, Alliage Quartet 26 Haziranda, "Rusya'dan Sevgilerle" başlıklı konserde 28 Haziranda Aya İrini Müzesi'nde izlenebilir.

Ahmet Yılmaz'ın "İstanbul'da Din ve Dini Mekanlar" sergisi Fotoğrafevi'nde 5 Temmuz, Ahmet Yeşil'in "Bul(uç)ma"adlı resim sergisi The Marmara Pera Galeri'de 17 Temmuz, Poyraz Topal'ın "Carnevale" başlıklı resim sergisi Asmalımescid Balıkçısı'nda 30 Haziran tarihlerine kadar gezilebilir.

"Ölüme Karşı Duran Fotoğraflar" sergisi Karşı Sanat Çalışmaları'nda 1 Temmuz, Nicos Econopoulos'un "Balkanlarda" başlıklı fotoğraf sergisi İstanbul Fotoğraf Merkezi'nde 28 Temmuz, Peter Hristof'un "Mutlu/Mutsuz" başlıklı resim sergisi Yapı Kredi Kültür Merkezi Kazım Taşkent Sanat Galerisi'nde 30 Hazirana kadar açık kalacak.

Nimrod Antal'ın yönettiği, Kate Beckinsale ve Luke Wilson'ın rol aldığı "Boş Oda", Jaume Balaquero'nun yönettiği, Jorge Galceran ve Calista Flockhard'ın rol aldığı "Kırılgan", Lasse Halström'ün yönettiği, Richard Gere ve Julie Delphy'nin rol aldığı "Sahtekar", Goro Miyazaki'nin yönettiği animasyon "Yerdeniz Öyküleri" vizyona gird
AA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 13:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?