1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İnanılmaz kaza

Şişli'de, sürücüsü Sinan Usta'nın aşırı süratli kullandığı kamyonet, kontrolden çıkınca demir korkulukları aşarak 12 metre yükseklikten ışıklarda bekleyen bir otomobilin üzerine düştü. 

Yaya geçidini kullanan vatandaşlar kaldırıma doğru kaçarken kaza sırasında, Usta ile otomobil sürücüsü Ayyıldız hafif şekilde yaralandı. 

Dün saat 15.00 sıralarında Zincirlikuyu'dan Topkapı istikametine 52 AY 388 plakalı kamyonetiyle ilerleyen Usta, aşırı sürat yapınca bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Mecidiyeköy E-5 Karayolu üzerinde yoldan çıkan kamyonet, çelik bariyerlere çarptıktan sonra demir korkulukları aştı. Viyadüğün ucundaki direğe yaslanan araç yaklaşık 40 saniye asılı vaziyette kaldı. 

Bu sırada yayalar kaçarak yoldan uzaklaştı. Sürücülerin uzaklaşmasına fırsat kalmadan kamyonet, 12 metre yükseklikten viyadük altında kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin ön kısmına düştü. Daha sonra yere yuvarlanan kamyonetten akaryakıt sızmaya başladı. Polis, çevrede geniş önlem aldı, yol trafiğe kapatıldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2007 Pazar 09:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?