1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İnşaat iskelesi düştü: 1 yaralı

Şişli'de kaldırımda yürürken, üzerine tadilat halindeki işyerinin inşaat iskelesi düşen kadın yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay, Şişli Cumhuriyet Caddesi önünde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Alışveriş yapmak için dışarı çıkan 4 çocuk annesi Emine Uysal, Elmadağ'daki evine dönmek için Harbiye Askeri Müzesi karşısındaki kaldırımlarda yürümeye başladı. Bu sırada tadilat yapılan bir işyerinin önünden geçen Uysal, inşaat iskelesinin üzerine devrilmesiyle neye uğradığını şaşırdı. İskelenin altında kalarak yaralanan kadınının yardımına çevredeki vatandaşlar ve ışıklarda görev yapan trafik polisleri koştu. İskelenin altından çıkarılan Uysal, olay yerine çağırılan ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda ezik olan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Olayın ardından kaldırımda yaya trafiğine engel olan iskeleyi kaldırtan işyerinin sahibi Olcay Ener, vatandaşların ihmal suçlamalarını reddetti. İskelenin kaynakla birbirine tutturulduğunu ifade eden Ener, "Demir tellerle tutturulan iskelenin dış kumaş parçalarıdır. İskelenin kendisi birbirine geçmeli ve kaynaklıdır. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama son derece üzücü bir olay. Umarım kazazedenin hayati tehlikesi yoktur" dedi. 

Tadilatı yapılan yere çeyiz mağazası açacağını söyleyen Ener, "Keşke bu kaza hiç yaşanmasaydı. Önemli olan insan hayatı, ben yaralı kadının durumunu merak ediyorum" diye konuştu. Ener, olayla ilgili bilgisine başvurulmak üzere Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 17:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?