2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İstanbul Boatshow başlıyor

26. Uluslararası İstanbul Boatshow Fuarı 17-25 Şubat 2007 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.
Fuarla ilgili Ataköy Marina'da özel bir yatta basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda fuarı düzenleyen NTSR fuarcılık Genel Müdürü Serkan Tığlıoğlu fuarı tanıttı. Tığlıoğlu, bu yıl 26. düzenleyecekleri fuarın Türkiye'nin en eski fuarlarından biri olduğunu belirterek, 26 yıldır fuarı uluslararası düzeye getirmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. "Şu anda mevcut tescilli Boatshow markamızın farklı bir versiyonu düzenlenmekte. Bununla ilgili gerekli hukuki çalışmaları başlatmış bulunmaktayız" diyen Tığlıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
"Çünkü burada bir marka tecavüzü söz konusu. Konuyla ilgili hukuki çalışmalar sürüyor. Aslında Rekabet Kurumu'nun bununla ilgili bir kararı var ve konu şu anda soruşturma kapsamında. Rekabet Kurumu'nun haksız rekabet yapıldığına dair tedbir kararı var. Firmanın bu fuarı açmakla buna uymadığını görüyoruz. Bunun gereğini hukuk, zaman alsa da yerine getirecektir. Açılan fuarla haksızlık yapıldığını görüyoruz yıllardan beri bu markayı tanıtmış bir firmanın karşılaştığı haksız bir durum söz konusu."
NTSR Fuarcılık tarafından organize edilen ve Avrupa'nın en önemli ilk 10 yatçılık fuarlarından biri olduğu belirtilen 26. Boatshow fuarı 17-25 Şubat 2007 tarihleri arasında Yeşilköy'deki İstanbul fuar merkezinde düzenlenecek. Yerli ve yabancı 200 firmanın 600 marka ile yer alacağı kaydedilen fuarda çeşitli seminer, sohbet toplantıları, gösteriler, fotoğraf sergisi gibi kültür sanat etkinlikleri yer alacak.
İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 18:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?