2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İstanbul'da elektrik kesintisi

Beyazıt İşletme Müdürlüğü bölgesinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 22 Şubat-4 Mart tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında bazı semtlere elektrik verilemeyecek.


Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, söz konusu saatler arasında elektrik kesintisi uygulanacak yerler ve tarihleri şöyle:

22 Şubat Perşembe: Karakadı, Sofular Tekkesi, Havlucu, Aile, Hacı Salih sokakları, Ahmediye ve Sofular caddeleri.

23 Şubat Cuma: Niyazi Mısrı, Muhtar Muhittin, Edirnekapı Yağ Hanesi, Uzun Yol, Sofalı Çeşme, Redif, Cami Çıkmazı, Neyzenler, Güldede, Yeni Bucak ve Külahlı sokakları ile Sulukule Caddesi.

24 Şubat Cumartesi: Ankara, Ebusuud, Orhaniye, Muradiye caddeleri ile Saffet Paşa, Dervişler, İbni Kemal, Hocapaşa Hamam ve Serdar sokakları.

25 Şubat Pazar: Gedikpaşa Hamam Caddesi, Gedikpaşa Cami Sokak, Yeniçeriler Caddesi, Kürkçüler Pazarı Sokak, Sucubaki, Divanali, Doğramacı, Karababa, Medrese, Eminsinan Cami sokaklar, Gedikpaşa Caddesi ve civar sokaklar.

26 Şubat Pazartesi: Sofalı Çeşme, Kalfa, Türkistan, Kafzade, Külahlı, Parendebaz ve Zeynel sokakları ile Melek Hoca Caddesi ve civarı.
a.a
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 13:15:14
Güncelleme :21 Şubat 2007 Çarşamba 09:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?