2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İstanbul'da yol kavgası:2 ölü

Sarıyer sahil yolunda ilerleyen iki araç sürücüsünün yol verme tartışması iki kardeşin ölümüyle sonuçlandı.
 
Sarıyer sahil yolunda araçları ile ilerleyen iki kardeş yolda giden başka bir araçla yol verme yüzünden tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarını Kireçburnu sahiline çeken iki kardeş, diğer araçtaki şahıslarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4-5 kişi oldukları belirtilen kişiler İbrahim Sabun'u kavga ettikleri sahilde iterek denize attı. Kardeşinin denize düşmesi üzerine Olcay Sabun da kardeşini kurtarmak için peşi sıra denize atladı. Ancak her iki kardeş dalgaların arasında boğularak can verdi.
Bu esnada iki kardeşi tanıyan ve o esnada yoldan geçen Ferit Z. de denize düşen iki arkadaşını kurtarmak amacıyla denize atladı. Ancak Ferit Z.'nin çabaları sonuçsuz kaldı.

 
Olayda eşi İbrahim Sabun ve kaynı Olcay Sabun gözleri önünde boğulan Nurgül Sabun fenalık geçirdi. İbrahim ve Nurgül Sabun çiftinin 2,5 aylık bebek sahibi oldukları öğrenildi.
Öte yandan deniz polisi, itfaiye ve askeri kurtarma ekipleri olay yerine gelerek iki kardeşin cesedini bulmak üzere çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu birinin cesedi denizden çıkarılırken diğer kardeşin cesedi aranıyor.
Kavga eden diğer şahıslar ise olayın ardından kaçarak izlerini kaybettirdi.
Polis zanlıların yakalanması için soruşturma başlattı.
İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2007 Pazar 10:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?