1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kaçak stad iddialarına yalanlama

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, bir gazetede yer alan belediyenin gölün kenarına kaçak stat yaptığı yönündeki haberi yalanlayarak, "Büyükçekmece Havzası'nın herhangi bir yerinde bırakın kaçak bir yapıyı, bir kümes dahi bana göstersinler mazbatamı yırtarım" dedi. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, bir gazetenin Büyükçekmece Belediyesi'nin gölün hemen yanına kaçak stat yaptığı şeklindeki haberine ilişkin açıklama yaptı. Kaçak olduğu iddia edilen sahanın yanında açıklama yapan Akgün, haberde yer aldığı gibi stadın kaçak olmadığını, 1970 yılından itibaren Büyükçekmece Şehir Stadı olarak kullanıldığını ifade etti. 

Haberde belirtildiği gibi buraya herhangi bir dolgu söz konusu olmadığını söyleyen Akgün, "Biz sadece burada ıslah çalışmaları yaptık. Kaldı ki Büyükşehir Belediyesi'nden, İSKİ'den gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra ıslah çalışmaları yapıldı. Bu haberi yayınlayan kuruluşu kınıyorum" dedi. 

Haberde kaçak yapılaşmadan bahsedildiğini ifade eden Akgün, "Büyükçekmece Havzası'nın herhangi bir yerinde bırakın kaçak bir yapıyı, bir kümes dahi bana göstersinler ben mazbatamı Büyükçekmece Meydanı'nda yırtarım. Tapularda, imarda burası Büyükçekmece Şehir Stadı olarak geçmektedir" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 16:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?