1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kadıköy'de tinerci ev bastı

Kadıköy'de bir tinerci güpe gündüz ev bastı. Elindeki çakıyla ev sahibine korkulu anlar yaşatan tinerci genç, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Tinercinin annesi ise oğlunun halini görünce, "Bu alışkanlığa nasıl başladığını bilmiyorum. Elimden bir şey gelmiyor" diyerek gözyaşı döktü. 

Edinilen bilgiye göre, Küçükbakkalköy'deki Kastelli Blokları B Blok 6/523 numaralı dairede oturan Hatice Altekin, çalan kapıyı açtığında E.U. isimli tinerci genci görünce ne yapacağını şaşırdı. Zorla içeri giren E.U, elindeki çakıyla Altekin'i tehdit ederek evin penceresine yöneldi. Kendisini aşağı atacağını söyleyen genç, ev sahibi Hatice Altekin'e korku dolu anlar yaşattı. Yaşadığı şokun ardından kendisini güçlükle toplayan genç kadın polisi aradı. Hemen olay yerine gelen polis ekipleri, 6. kattaki daireye çıkarak ev basan tinerciyi etkisiz hale getirdi. 

Kendisinden geçmiş halde olduğu gözlenen E.U. asansöre binmek istemeyince, polisler tarafından güçlükle içeri sokuldu. Asansöre bindirilen E.U, apartmanın girişine indirildi. E.U.'nun annesi S.U, durumu haber alınca olay yerine koştu. S.U, çakıyla kendini kestiğini tahmin edilen oğlunun elinden akan kanları görünce gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadın bir yandan oğlunu sakinleştirmeye çalışırken diğer yandan da gazetecilere "Bu alışkanlığa nasıl başladığını bilmiyorum. Elimden bir şey gelmiyor" diyerek çaresizliğini dile getirdi. 

Ne yaptığını dahi bilmeyen E.U.'nun elindeki tiner şişesi de olayın neden bu boyutlara geldiğini gözler önüne serdi. E.U.'nun kendinden geçmiş halde konuşmaya çalışması da dikkat çekti. Tinercinin zorla evine girdiği ev sahibi Hatice Altekin, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sabah çalan kapıyı açtığında E.U.'nun zorla içeri girdiğini söyleyen Altekin, "Daha sonra elindeki çakıyı çıkarıp pencereye giderek aşağı atlayacağını söyledi. Yanaşmamam için de beni tehdit etti. Daha sonra polisler geldi, etkisiz hale getirdi" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 11:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?