2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kadıköy’den Ayvansaray'a kovalamaca

Kadıköy'de egzozu üzerinde değişiklik yapılarak yüksek ses çıkardığı için bağlanan araçlarını otoparktan kaçıran şahıslarla polis arasında kovalamaca yaşandı. Yolda kurulan barikatları aşan şahıslar, Haliç Köprüsü altında yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kadıköy'de uygulama yapan trafik ekipleri, Y.S'ye ait 34 UN 458 plakalı aracı durdurdu. Egzoz üzerinde değişiklik yapılarak yüksek ses çıkarması sağlanan araç, trafik ekiplerince bağlanarak Suadiye Otoparkı'na götürüldü. Cezaya sinirlenen Y.S. ve arkadaşı N.O, otoparka girerek aracı almak istedi. Aracı kendilerine engel olmak isteyen güvenlik görevlilerinin üzerine süren gençler kaçtı. E-5 Karayolu üzerinden Boğaziçi Köprüsü'ne giren araç, trafik ekipleri tarafından fark edildi. Polisin "dur" ihtarına uymayan gençler kaçınca kovalamaca başladı. Trafik ekiplerinin takibine bir süre sonra bölge ekipleri de katıldı. 

Kovalamaca sırasında Haliç Köprüsü'ne giren araç, burada 2 ayrı noktada araçlarla kurulmak istenen barikatları açık olan şeritten geçerek aşmayı başardı. Polislerin, köprü çıkışına yola dik çektikleri bir TIR'la aracın geçişine engel olmaya çalıştıkları görüldü. Köprü çıkışından Eyüp istikametine indikten sonra Ayvansaray yönüne çıkan araç burada sıkıştırılarak durduruldu. Bu sırada aracın çarptığı ekip otosunda küçük çaplı hasar oluştu. Araçtan indirilen Y.S. ve N.O. gözaltına alınarak Bostancı Polis Merkezi'ne götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 13:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?