30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kariyer Zirvesi 2009 başlıyor

Türkiye'nin önde gelen sanayici, işadamı, girişimci ve yöneticilerinin yeni mezun üniversite öğrencileri ile buluşma noktası "Kariyer Zirvesi" başlıyor.

01 Temmuz Çarşamba günü başlayıp, üç gün sürecek zirve İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin yöneticileri kariyer gelişimi ile liderlik ve sosyal sorumluluk üzerine öngörülerini, yeni mezun üniversiteliler ve bine yakın katılımcı ile paylaşacak.

Günümüzde ve gelecekte kariyer gelişiminin masaya yatırılacağı zirvede; "Hayat ve Kariyer", "Liderlik ve Kariyer", "Profesyonel Yönetim ve Kariyer", "Kamu Kuruluşları ve Kariyer", "Kariyerde Başarı Öyküleri", "Vizyon ve Kariyer", "Finans ve Kariyer", "Küreselleşme ve Kariyer", "Gelecek ve Kariyer", "Girişimcilik ve Kariyer", "Sosyal Sorumluluk ve Kariyer", "Yerel Yönetim, Çevre ve Kariyer", "Eğitim ve Kariyer" gibi konular, iş dünyasının başarılı isimleri tarafından ele alınacak.

Devlet Bakanı Faruk Çelik'in de katılımının beklendiği zirveye, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, İst. Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Savcı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Ekonomist -Yazar Mustafa Selçuk ve Yazar İsmail Kapan gibi birçok ünlü yanında iş dünyasından Abdülkadir Konukoğlu, Osman Benzeş, Memduh Boydak, Yalçın Ayaydın, Hüseyin Doğan, Elif Çoban, İbrahim Aybar, Samed Samedi ile kamu kesiminden Ziya Altunyaldız, Hamdi Topçu, Dr. Ahmet Paksoy, Doç. Dr. Mehmet Emin Birpınar ve Yusuf Beyazıt gibi isimler de yer alacak.

01 - 03 Temmuz 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek zirvede firma tanıtım stantları katılımcı ve ziyaretçilere açık olacak. Zirvenin sonunda "Gençlik ve Eğitime Katkı Ödülleri" mezun öğrencilerle, belirlenen kişi ve kuruluşlara verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 15:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?