2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kazada ölen komiser defnedildi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren emekli başkomiser Mehmet Şanlı'nın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. 

Dinar-Sandıklı karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında ölen emekli başkomiser Mehmet Şanlı'nın (56) cenazesi, Zeytinburnu Fatih Camii'ne getirildi. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Şanlı'nın kardeşi Atilla Şanlı, kazayla ilgili kimi basın organlarında yer alan haberlere ilişkin, ''Şanlı'nın iddia edildiği gibi 'mafyayla ilişkisi' bulunmadığını, bilgisayar parçaları satan bir şirketin sahibi olduğunu'' söyledi. Kazada yaşamını yitiren diğer kişileri kendisinin tanımadığını, ağabeyinin de tanımadığını düşündüğünü ifade eden Şanlı, ''Vatanını ve milletini seven bir insandı. Bunun için yıllarca mücadele vermiş. Dağda ve şehirde mücadele vermiş. 

Biz her zaman devletimizin yanında olduk. Hem benim hem de ağabeyimin arkasına bakabilirsiniz'' dedi. Şanlı'nın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kazlıçeşme Mezarlığı'nda defnedildi.
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, Hüseyin Mert yönetimindeki 34 ZD 6337 plakalı otomobil, Dinar-Sandıklı karayolunun 13. kilometresinde, İbrahim Anık'ın kullandığı 20 ZK 469 plakalı kamyonla çarpışmış, otomobil sürücüsü Hüseyin Mert
(31), otomobildeki Mehmet Şanlı (56), Turan Balık (41) ve Zekeriya Kocaöz (50) ölmüş, kamyon sürücüsü İbrahim Anık ile kamyonda ikinci şoför olarak bulunan Güngör Bozboğa yaralanmıştı. 

Kazaya karışan otomobilin gizli bölmelerinde çok sayıda silah, çek ve senet bulunduğu bildirilmişti.
iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2007 Pazar 23:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?