1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Koli bantlı çocuk tacizcisi

Bilgisayarıyla oynatacağını söyleyerek kandırdığı 7 yaşındaki kızı, işyerinde çırılçıplak soyarak ellerini, ayaklarını, ağzını ve gözlerini koli bandı ile bağlayıp cinsel tacizde bulunan evli ve bir çocuk babası polisten kaçamadı.

TÜYLER ürperten olay, Káğıthane’de meydana geldi. Sanayi Mahallesi’nde pencere ve otomobil camlarına film takılan bir atölyeden çocuk çığlıkları gelmesi üzerine harekete geçen polis, kapıyı kırarak içeri girdi. Polis, üzerindeki elbiseler çıkartıldıktan sonra elleri, ayakları, gözleri ve ağzı koli bandıyla bağlanmış bir halde buldukları 7 yaşındaki H.I.’yı kurtararak hastaneye kaldırdı.

Bilgisayarla kandırdı

Ağzındaki bandın ıslanarak çözülmesiyle bağırabildiği anlaşılan H.I.’nın yaklaşık 3 saat işyerinde bulunduğu ortaya çıktı. İşyerine yakın bir apartmanda oturduğu belirlenen H.I., "S. Amca bilgisayarıyla oynayabileceğimi söyledi. Daha sonra boğazımı sıkıp beni soydu, gözlerimi bağladı" dedi.

İçtim hatırlamıyorum

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan, 13 yaşında bir çocuğu bulunan 39 yaşındaki S.T. çok sarhoş olduğunu söyleyerek, "Bunalımdaydım, bu nedenle çok içki içmiştim. Hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi. Başka kurbanları olabileceği ihtimaline karşı S.T.’nin kan örneği, DNA incelemesi için kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 09:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?