4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Küçük İstanbul'dan büyük başarı

Küçükçekmece Belediyesi’nin ilçenin tarihi ve kültürel yapısını bir konsept olarak ele alan “Küçük İstanbul” projesine, Reklam Yaratıcıları Derneği’nden ödül geldi. Türkiye’nin önde gelen ajanları tarafından kurulan dernek, reklamcının reklama bakış açısını da özetleyen önemli bir oluşum. Üyeleri arasında yapılan oylama ile 2008’in en iyi reklamlarını belirleyen dernek En İyi Açıkhava Reklamı ve Doğrudan Pazarlama dallarında Küçük İstanbul Projesi’ni ödüle layık gördü.

NEDEN SONUÇ İLİŞKİSİNİ EN İYİ ANLATAN AFİŞ

Reklam Yaratıcıları Derneği’nin “Reklam Pazarlama İletişiminde Neden-Sonuç İlişkisi” başlığı altında gerçekleştirdiği yarışmada dereceye giren ürünler, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Pazarlama Araç ve Hizmetleri Fuarı’nda kurulan özel bir bölümde sergilendi.

“Reklam Pazarlama İletişiminde Neden-Sonuç İlişkisi” başlıklı sergide pazarlama iletişimi, kurumsal kimlik, logo, amblem, logotayp, marka, reklam, tv/sinema filmi, radyo reklamı, gazete reklamı, açıkhava reklamı, afiş, internet reklamı, ambalaj ve doğrudan pazarlama gibi reklam sektörünün bakış açılarının yansıtıldığı kategorilerde yapılan değerlendirmede Küçükçekmece Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Küçük İstanbul Projesi” iki ayrı kategoride değerlendirildi.

Dernek üyeleri arasında yapılan değerlendirmede Küçük İstanbul Proje afişi “En İyi Açıkhava Reklamı”, konseptin içeriğinin yansıtıldığı Küçük İstanbul kitapçığı ise “En İyi Doğrudan Pazarlama Ürünü” seçildi.

Reklam sektörü çalışanları tarafından kurulan ve Türkiye’nin tüm önde gelen ajansları tarafından desteklenen derneğin bu onura layık gördüğü Küçük İstanbul doneleri, Tüyap Fuar Merkezi 3. salonda kurulan sergi bölümünde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 10:52:09
Güncelleme :2 Ekim 2008 Perşembe 10:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?