30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

MAN'dan 32. yetkili servis

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., servis zincirinin son halkasını Eskişehir'de hizmete açtığını duyurdu.


MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, satış ve satış sonrası hizmetler alanında yatırımlarını devam ettiren şirket, Türkiye'nin her yerine akılcı, hızlı ve kaliteli hizmetlerini ulaştırmak için servis ağını genişletmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda MAN Eskişehir yetkili servisi hizmete girdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret. A.Ş., yeni servisleriyle birlikte yetkili servis sayısını 32'ye çıkardı.


Bursa Yolu 5.km üzerinde bulunan Seyyah Plaza, toplam 16 bin 500 m2 yerleşim alanına sahip. Plazanın 5 bin 200 m2'si kapalı, 14 bin 500'm2'si açık alan olarak kullanılacak. Ayrıca 2 bin m2 servis, 550 m2 showroom ve 2 bin 700 m2 idari bina olarak hizmet verecek Eskişehir servisi müşterilerine daha konforlu ve hızlı bir servis anlayışı sunmayı hedefliyor. Tüm birimleriyle aynı anda 20 adet araca hizmet verebilme kapasitesine sahip servis; modern, ferah ve en son teknolojiye sahip yapısıyla müşterilerinin ihtiyaç duyabileceği her türlü detayı barındırıyor.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.'nin satış sonrası hizmetlerde uyguladığı sürekli iyileştirme politikasının son göstergesi olan Seyyah Plaza, farklılık yaratan uygulamaları ile bölgenin servis ihtiyacını eksiksiz karşılayacak.


MAN Eskişehir Servisi; TBMM İdari Amiri ve Konya Milletvekili Orhan Erdem, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Eskişehir Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Kaymakamı Necdet Türker, Man Yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı.


Yurt geneline yayılmış 15 bayi ve 32 adet servisi ile müşterilerine satış sonrası en iyi hizmeti vermek için çalışan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., gelişen pazar payı, artan rekabet koşulları ve müşteri beklentilerine uygun olarak satış ve satış sonrası hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor. Müşterilerine en kısa sürede en kaliteli hizmeti vermek amacıyla yetkili servis ağını genişleterek sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en iyi servis ağına sahip olmayı hedefleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yeni servis yapılanmasıyla dağılım olarak da tüm Anadolu'yu etkin şekilde kapsıyor.


Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. müşterilerine satış öncesinde sağladığı hizmetini, satış sonrasında da servis ve yedek parçanın eksiksiz sunulması hizmeti ile tamamlıyor

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 13:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?