1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Masaj salonuna fuhuş baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Ortaköy Mualim Naci Caddesi üzerinde bulunan masaj salonuna baskın düzenledi. Salonda fuhuş yapıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Ortaköy'de bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını alan Aşayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro ekipleri, müşteri kılığında masaj salonuna girdi. Yapılan pazarlık sonucu, içerde bulunan müşteri kılığındaki polis memurunun daha önceden seri numaraları tespit edilen paraları masaj salonundaki bayana teslim ettiği sırada içeri giren ekipler, suçüstü yaptı. Parayı teslim alan işletmeci F.G. ile birlikte 4 bayan ve 1 erkek gözaltına alındı. Şahıslar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, normalde 80 YTL olan masaj ücretinin, ilişki talep edilmesi durumunda 100 YTL daha arttığı bildirildi.

Öte yandan gözaltına alınan F.G. ve diğerleri, Emniyet Müdürlüğü girişinde kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 10:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?