1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Merter'de trafo patladı: 1 ölü, 3 yaralı

Merter'de elektrik trafosu patlamasında yaralanan 4 kişiden biri olan TEDAŞ görevlisi Erdal Ökten hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 08.00 sıralarında Keresteciler Savaş Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafo binasında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle yoldan geçmekte olan 2'si yunus polis ekibi, 2 vatandaş olmak üzere 4 kişi ağır şekilde yaralandı. Yaralılardan Mustafa Can, Erdal Ökten, polis memuru Özer Çalışkan, Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TEDAŞ görevlisi Mustafa Can ile Erdal Ökten'in elektrik kesintisi ihbarı üzerine olay yerine gittikleri, tamir sırasında meydana gelen patlamada yaralandıkları öğrenildi. Patlamada ağır yaralanan Ökten'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

ÖNCEKİ HABER

Merter'de elektrik trafosunda meydana gelen patlamada, 2'si polis olmak üzere 4 kişi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 08.00 sıralarında Keresteciler Savaş Caddesi üzerindeki elektrik trafo binasında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle yoldan geçmekte olan 2 yunus polisi ve 2 vatandaş ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Mustafa Can, Erdal Ökten ve polis memuru Özer Çalışkan, Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yunus polisi ise Bağcılar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu öğrenen polisin arkadaşları hastaneye koştu. Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, polis memuru Özer Çalışkan daha sonra Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Patlama esnasında trafonun karşısında bulunan esnaflar, "Sabah saat 07.30-08.00 sırasında elektrik gitmişti. Sanırım bu nedenle trafonun içerisinde teknisyenler çalışma yapıyordu. Aniden patlama oldu. Patlama sonrasında 2 polis yaralandı. Polislerin yandıklarını gördük. Diğer vatandaşlar kurtarıldı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 10:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?