1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Okmeydanı'nda hırsız dehşeti!

İstanbul Okmeydanı'nda demir parmaklıkları kanırtarak eve giren hırsız, içeride karşılaştığı ev sahibini bıçakladı. Yaralanan ev sahibi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polise şikayetçi olmadı. 

Olay Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Şimşek Sokak'ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlık zanlısı bir kişi, apartmanın giriş katında yaşayan Mustafa Ebeş (25) evine pencere demirlerini keserek girdi. Evdeki gürültüye uyanan Ebeş bir anda karşısında zanlı ile karşılaştı. Yanında getirdiği kelebek bıçağı ile ev sahibine saldıran şahıs, yaşanan boğuşma sırasında evde yalnız olan ev sahibi Ebeş göğsünden yaralandı. Karşı dairede oturan aile çocuklarının dairesinde ses duyması üzerine kapıya dayandı. Bu sırada hırsız girdiği pencereden çıkarak kayıplara karıştı. Eve giren aile Ebeş için ambulans çağırdı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Ebeş, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Öte yandan Ebeş, olayla ilgili şikayetçi olmazken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Çevre sakinleri, olayla ilgili 3 kişiyi kaçarken gördüklerini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 10:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?