2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Ölmeden önce karısını dövdü

Bağcılar Adliyesi Hakimi Eyyüp Yılmaz tabanca kurşunuyla öldü. Eşi "İntihar"hakimin kardeşi "Cinayet olabilir" dedi.

Savcılık da intihar üzerinde duruyor. Kıskançlık yüzünden sık sık kavga ettiği eşini döverken görüntülenen hakim "İnsan sevdiği için ölmeli, öldürmeli" demişti İstanbul'daki Bağcılar Adliyesi'nde Ağır Ceza Hakimi Eyyüp Yılmaz (47) ile Sinoplu Nurcan Ünlü (37) bundan 2 yıl önce tanıştı. İkili 5 ay önce evlendi. Bu, Eyyüp Yılmaz'ın 3'üncü, Nurcan Yılmaz'ın 2'nci evliliğiydi. 3 çocuk babası Eyyüp Yılmaz eşiyle kıskançlık yüzünden sık sık kavga ediyordu. Eşine göre, hakimin alkol problemi vardı, terapi görüyordu.

Bıçakla yaralamıştı

Eyyüp Yılmaz eşini dövüyordu. 2 ay önce Bağcılar Meydanı'nda eşinidöverken kameralara yakalanmış, gazetecilere tehdit yağdırmıştı. 23 gün önce Eyyüp Yılmaz eşini yine dövdü, sonra bacağından bıçakladı. Bir davalının adliyeye sokmak istediği bıçağı alıp eşi için kullanmıştı. Yaralı Nurcan Yılmaz, Sinop Türkeli'nin Gencek köyündeki baba evine gitti.

Eşinin gözü önünde

Bağcılar'da boncuk satan küçük bir dükkanın sahibi olan, 3 çocuk annesi Nurcan Yılmaz eşine dönmemeye kararlıydı. Daima "İnsan sevdiği için ölmeli, öldürmeli" diyen Eyyüp Yılmaz da geçen cuma Gencek köyüne gitti. Barışmaya yanaşmayan eşinin ve kayınvalidesinin gözü önünde tabancayı çenesinin altına dayayıp tetiği çekerek intihar etti.

"Sana acı yaşatacağım"

Eyyüp Yılmaz'ın İstanbul'daki cenaze törenine katılan Nurcan Yılmaz ayakta zor duruyordu. Nurcan Yılmaz anlattı:
Eyyüp bana daha önce İSana öyle bir acı yaşatacağım ki bir daha unutamayacaksın' demişti. Ne yazık ki dediğini yaptı. Bana büyük acı yaşattı.

CEP TELEFONUNDA İLGİNÇ MESAJLAR

Hakim Eyyüp Yılmaz eşi Nurcan Yılmaz'ın cep telefonuna farklı günlerde şu mesajları geçmiş:
"Beni bitirme, sensiz yapamıyorum, lütfen aşkım tamam de yeter. Çok pişmanım aşkım, beni affet ne olur, sensiz perişan oldum, sana muhtacım. Öldükten sonra mı bana inanacaksın. Senin için ölürüm demiştim inanmadın, inanacaksın tek kadınım. Her şeyim senin, günahıyla sevabıyla bu can da." .
Hakime ait olduğu sanılan, üstünde "Seni her şeyden çok sevdim, anlamadın" şeklinde yazılar bulunan notlar da incelemeye alındı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 13:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?