4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Patlama güvenlik kamerasına yansıdı

Fatih'te iki katlı bir binada bilinmeyen bir sebeple meydana gelen patlama, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre saat 04.30 sıralarında Beyazıt, Yeniçeriler Caddesi tramvay yolu üzerindeki iki katlı bir binada patlama meydana geldi. İçerisinde lokanta ve cep telefonu dükkanı bulunan bina tamamen çökerken, olay anında çıkan şiddetli gürültü sebebiyle çevre binaların camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlama sırasında binada ve cadde üzerinde kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmadı.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri enkaz altında kalan birilerinin olup olmadığını araştırdı. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Patlama sırasında tramvay hattındaki elektrik telleri de koptu. Görevliler, hattı açmak için kısa sürede harekete geçti. Yola dökülen moloz ise iş makineleri ile kaldırıldı. Bu sırada yıkılan dükkanların sahipleri büyük üzüntü yaşadı. Patlama sırasında yan taraftaki binada kalan vatandaşlar ise olayın şokunu uzun süre atlatamadı.


Öte yandan bir dükkanın güvenlik kamerası, binada meydana gelen patlamayı kaydetti. Polisin araştırmaları devam ederken, patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 13:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?