1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Pendik'te cami tuvaletinde intihar

Pendik'te uzun süredir iş bulamadığı için geçim sıkıntısı çektiği öğrenilen mermerci ustası, yatsı namazını kıldıktan sonra cami tuvaletine giderek silahla intihar etti. 

Olay, Pendik Alt Kaynarca Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde bulunan Kaynarca Bademlik Camii tuvaletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gençliğinden bu yana mermerci olarak çeşitli işyerlerinde çalışan 54 yaşındaki Hasan Aslan, uzun zamandan bu yana iş bulamadığı için geçim sıkıntısı çekiyordu. İddiaya göre, işsizliğe ve geçim sıkıntısına daha fazla dayanamayan Hasan Aslan, Kaynarca'da bulunan Bademlik Camii'ne giderek abdest aldı ve yatsı namazını kıldı. Namazını bitiren Aslan, caminin tuvaletine giderek yanında getirdiği silahla kafasına sıktığı tek kurşun neticesinde hayatına son verdi. Hasan Aslan'ın cesedini, cami tuvaletine gelen vatandaşlar buldu.
 
İntiharın polise haber verilmesi ile olay yerine gelen ekiplerin gerekli incelemelerini tamamlamasından sonra Aslan'ın cansız bedeni Pendik Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Haberi alarak olay yerine gelen Aslan'ın yakınları sinir krizleri geçirirken, şahıslar polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 

Öte yandan, Aslan'ın geride bıraktığı intihar mektubunda, eşini ve çocuklarını büyük oğluna emanet ettiğini ve oğlundan herkese iyi bakmasını istediğini yazdığı öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 10:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kibariye kaş IP: 78.179.71.xxx Tarih : 7.10.2008 22:18:16

güsel haber ama acı verici allah rahmet eylesin cümlemize allah ailesine yardım etsın cümlemize!!!