2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Polis polisi yakaladı!

Güngören'de bir otomobili çalmaya çalışan 3 kişi, güven timlerinin başarılı çalışmasıyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.00 sıralarında Güngören Merter Atakan Sokak'ta meydana geldi. Sokakta "serseri görünümlü" olarak dolaşan iki güven timi, bir otomobili çalmaya çalışan biri gözcü 3 şüpheliyi görerek, kovalamaya başladı. Polisleri gören şüpheliler yaya olarak kaçtı. Bahçelievler'e kadar kaçan şüpheliler buradan D-100 Karayolu'na çıktı. Bu sırada 2 şüphelinin, silahlı 2 kişi tarafından kovalandığını gören resmi polis ekipleri, güven timlerini kovalamaya başladı. Kısa süre sonra kaçan 3 şüpheli ile 2 güven timi Merter Yanyol'da yakalandı. Silahlı şahısların güven timi olduğu belirlendi.

Polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi ekip otosuna bindirilerek, karakola götürüldü. Üçüncü bir şahsın daha olduğunu söyleyen güven timi, şahsı aramaya başladı. Kısa süre sonra diğer şahıs da kıskıvrak yakalandı. Yere yatırılan şüpheli, kelepçelenerek polis otosuna alındı.

Gözaltına alınan zanlılar Güngören Şehit Osman Kahraman Polis Merkezi'nde sorguya çekildi. Polis ekipleri, şüphelilerin çalmaya
çalıştığı aracı koruma altına alırken, çevredeki vatandaşlar ise aydınlatma sisteminin bozuk olduğunu ve yapılmazsa hırsızların evlere girebileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 13:00:14
Güncelleme :19 Haziran 2007 Salı 18:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?