1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Sarıyer'de cinnet: 3 ölü

Sarıyer'de eski sevgilisinin eşiyle barışmasını hazmedemeyen bir kişi, anne ve iki çocuğunu kurşun yağmuruna tuttuktan sonra intihar etti. Talihsiz anne ve oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, kızının durumun ise iyi olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 08.15 sıralarında Sarıyer Ferah Evler Muammer Sokak 14 numaralı binada giriş katındaki dairede meydana geldi. F.A. daha önce dost hayatı yaşadığı ve eşiyle barıştıktan sonra kendisinden ayrılan Ş.Ş.'nin evine geldi.

Fırında çalışan Ö.Ş'nin olmadığı sırada eve gelen F.A., Ş.Ş'yle tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte cinnet getiren F.A., belindeki silahı çekerek, talihsiz anneyle birlikte çocukları A.Ş. (18) ve E.Ş'yi (14) kurşun yağmuruna tuttu. Ardından gördüğü manzara karşında şoka giren F.A., kafasına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Ş.Ş ve oğlu E.Ş olay yerinde, F.A. ise ambulansla hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti.

İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Ş'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 10:55:27
Güncelleme :13 Mart 2007 Salı 11:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?