2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Sarıyer'de trafik kazası

Sarıyer Armutlu, Çilekli Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Murat Aktaş yönetimindeki 34 Y 4785 plakalı otomobil, hatalı sollama sonucu karşı şeritten gelen Mehmet Çolak yönetimindeki 34 TC 2616 plakalı Mercedes marka otomobille çarpıştı.

Kazada Aktaş'ın kullandığı otomobil savrularak, yoldan çıktı. Murat Aktaş ve yanında bulunan 2 arkadaşı, otomobil içinde sıkıştı. Yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine gelen Beşiktaş ve İstinye İtfaiyesi ekipleri, duruma müdahale ederek, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Hafif şekilde yaralanan Çolak, kazanın şokunu üzerinden atamazken, olayın ne şekilde meydana geldiği yönündeki soruları yanıtsız bıraktı.
Bu arada Aktaş'ın yanında bulunan arkadaşları Savaş Yılmaz (22) ve Gökhan Yelsi (18) Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aktaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çolak ise Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 03:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?