2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

'Şehitlere rahmet, teröre lanet' mitingi

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, BTP iktidarında şehit ailelerinin devlet garantisi altına alınacağını belirterek, "Vatanımız ve namusumuzu canları pahasına koruyup kollayan emniyet ve askeri güçlerimiz için asgari ücreti 3 bin YTL yapacağız" dedi.


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, BTP iktidarında şehit ailelerinin devlet garantisi altına alınacağını belirterek, "Sosyal Devlet-Mili Devlet projelerimiz kapsamında şehitlerimizin eşlerine ve annelerine her ay 'vatandaşlık maaşının iki katı' maaş vereceğiz. Yani BTP iktidarında kadın-erkek her vatandaşımız, her ay 500 YTL vatandaşlık maaşı alacak, şehit annesi ve eşi ise bin'er YTL maaş alacaklar. BTP iktidarı, şehit ailelerini baştacı yapacak; şehit aileleri ve çocukları devletin garantisi altına alınacak, onların her türlü eğitim ve sağlık hizmetleri devlet garantisinde olacaktır. Bu bağlamda vatanımızı ve namusumuzu canları pahasına koruyup kollayan emniyet ve askeri güçlerimiz için asgari ücreti 3 bin YTL yapacağız. Vatanımızı ve namusumuzu canları pahasına koruyup kollayan güvenlik güçlerine, şehitlerine ve gazilerine sahip çıkmayan, onların ailelerini ve geride bıraktığı yetimleri baş tacı etmeyen, şehit ailelerinin duasını almayan hiçbir iktidar iflah olmaz" şeklinde konuştu.


BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, bu hafta sonu pazar günü saat 16.00'da İstanbul Kadıköy meydanında "Şehitlere rahmet, teröre lanet" mitingi düzenleyeceklerini belirterek, "Tüm İstanbulluları, Pazar günü Kadıköy Meydanı'na bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 14:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?